Hoofdrolspelers Gears of War 4 bekend

gears of war 4 characters

De nieuwste titel in de geliefde shooter-reeks Gears of War maakt haar opwachting aan het eind van dit jaar. Gears of War 4 speelt zich 25 jaar na de gebeurtenissen van Gears of War 3, waarin Marcus Fenix de hoofdrol vertolkte. Wie volgt hem op?

Marcus Fenix vertolkte de hoofdrol van de iconische shooter in de eerste drie delen van de serie. 25 jaar na de gebeurtenissen van Gears of War 3, heeft Marcus de status van legendarische soldaat bereikt. Wie kan dat evenaren?

Het zal wel aan de genen liggen, want niemand minder dan zijn zoon JD Fenix zal het strijdveld betreden als protagonist van de nieuwe Gears! Hij wordt hierbij vergezeld door Kait Diaz en Delmont ”Del” Walker.

JD zal gevoiced worden door Australische acteur Liam McIntyre, die bekend staat om zijn werk in Spartacus. Het verhaal zal vanuit zijn perspectief verteld worden en legt de nadruk op het feit dat hij de zoon van een legendarische soldaat is. JD probeert als ”zoon van een held” zijn eigen weg in de wereld te vinden. JD wordt omschreven als een idealist die weggelopen is van huis om zich bij het leger aan te sluiten. Vervolgens gebeurt er iets tijdens zijn dienst, waardoor hij het leger verlaat. Tijdens het spelen van de game zal de speler erachter komen wat precies gebeurd is en hoe JD het zal moeten oplossen.

In het verhaal wordt hij bijgestaan door twee andere soldaten: Kait en Del. Kait is niet opgegroeid in de stad, wat haar een outsider maakt. Haar stem wordt verzogd door veteraan Laura Bailey, een stemactrice die ook Tales of the Borderlands en Halo 5: Guardians  stemmen ingesproken heeft. Del is een jeugdvriend van JD en ook een voormalig soldaat. Toen JD het leger verliet, twijfelde Del geen moment om zijn beste vriend achterna te gaan. Zijn stem wordt ingesproken door Eugene Byrd, een acteur die we kennen uit de tv-serie Bones.

Bekijk de informatie over de hoofdrollen met gameplay uit de game in de trailer hieronder!

Gears of War 4 verschijnt tijdens de kerstdagen exclusief voor de XBONE.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek