Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Hoofdtoernooi MSI League of Legends woensdag van start

MSILoL

Mid-Season Invitational(MSI) toernooi van League of Legends gaat aankomende woensdagavond van start. Na de wildcard rondes afgelopen weekend staan de spring split kampioenen van zes competities recht tegenover elkaar. In dit toernooi tussen de spring en de summer split door vind de eerste globale krachtmeting plaats.

Drie van de zes waren direct geplaatst voor de groupstage: SKT1(Korea), G2 Esports(Europa) en Team WE(China). Drie andere teams kwamen via de wildcard rondes erbij: TSM(Amerika), Flash Wolves(Taiwan) en Gigabyte Marines(Zuid Oost Azië). De openingsceremonie zal om 8 uur beginnen met om half 9 de eerste match met onze Europes G2 Esports tegen de huidige wereldkampioen SKT1. Vervolgens speelt de rest van de avond elke team twee keer totaal. Vanaf woensdag tot en met zondag speelt elke team twee wedstrijden per dag in de format best of one. Aan het einde van de groepsfase zal de top vier van de groep het verder tegen elkaar opnemen in de knockout stage. De halve finale en de finale worden gespeeld in de format best of five.

Verwachting zijn hooggespannen voor deze tussentijdse toets. Elke ploeg zal tot het uiterste gaan om nu al een signaal af te geven dat zij de sterkste team van de wereld zijn. SKT1 als verdedigende wereldkampioen zal alles op alles zetten om hun titel opnieuw te bewijzen. Met de nummer 1 speler(Faker) in de wereld zullen zij zeker weer een van de favorieten zijn om deze titel in de wacht te slepen. Vanuit hier hopen we natuurlijk dat G2 Esports eindelijk zich zelf op het wereldwijde podium kan bewijzen. Na een paar slechte indrukken op de hoogste podia’s is het nu toch wel tijd om voor hun te bewijzen waarom ze al drie splits achter elkaar de kampioen zijn van Europa.

Hieronder kan je de games live kijken:
Riot Games Twitch
LoL Esports

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek