Hori’s Tactical Assault Commander 4

PS4 Commander

Hori’s Tactical Assault Commander 4, de officiële set van muis en toetsenbord voor je PlayStation 4 wordt verwacht in oktober van dit jaar. Met een prijs van maar liefst €130,- is dit de grote broer van de Hori’s Tactical Assault Commander 3 welke al eerder is uitgekomen voor de PlayStation 3.

Ben jij stiekem een PC gamer, maar speel je toch op de PlayStation 4, of ben je nu heel verdrietig omdat Destiny niet is uitgekomen voor de PC, is dit misschien wel goed nieuws. Met deze muis en toetsenbord kan je net zo veel als met de controller, heel handig voor shooters dus. Alle Playstation toetsen die normaal op de controller zaten zijn nu overgeplaatst op het toetsenbord en de muis (ja zelfs de touchpad is aanwezig).

Commander-3 Commander-1

Commander-2

De Hori’s Tactical Assault Commander 4 gaat 130 euro kosten, dit in tegenstelling tot de Hori’s Tactical Assault Commander 3 die voor 100 euro de toonbank over gaat is dit een flinke hap uit je portemonnee. Er zijn speciale knoppen voor “walk” en “snipe” en er zijn meerdere controller profielen beschikbaar. De kwaliteit van de hardware is op dit moment nog niet bekend, wel ziet het er allemaal vrij strak uit.

Ben jij een console gamer en speel je shooters liever met muis en toetsenbord? En speel jij niet op je PlayStation vanaf je luie bank in de woonkamer maar achter een bureau zoals op de PC? Dan is dit het stukje hardware wat je nodig hebt voor je PlayStation 4. Ga jij deze set van muis en toetsenbord aanschaffen voor je PlayStation? Wat vinden jullie van de prijs van deze set, is het de 130 euro waard om te spelen op een console met muis en toetsenbord? Laat het weten in de reacties!

Hori’s Tactical Assault Commanders 4 wordt verwacht in oktober 2015, net op tijd voordat Call of Duty: Black Ops III in de schappen ligt.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek