Horizon: Zero Dawn krijgt New Game+

Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn voegt vandaag een nieuwe update toe aan de game. Update 1.30 brengt enkele nieuwe features naar de game, waaronder een New Game+. In New Game+ zijn de machines agressiever en de gameplay ingewikkelder.

Guerrilla Games had al eerder aangekondigd dat ze nog lang niet klaar zijn met Horizon: Zero Dawn. Op de E3 zagen we al de eerste beelden van een nieuwe DLC en vandaag wordt er weer een nieuwe update toegevoegd. De update van vandaag, update 1.30, brengt meer dan alleen maar verbeteringen aan het spel. Het voegt namelijk een aantal nieuwe features toe. Een van deze features is een New Game+. Het wordt dus mogelijk om de game opnieuw te spelen, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. De hogere moeilijkheidsgraad zorgt er onder andere voor dat de machines agressiever zijn.

Wat is nog meer nieuw?

Update 1.30 brengt niet alleen New Game+ naar de game. Er zijn nog een aantal toevoegingen. Zo kun je met de nieuwe update facepaint voor Aloy unlocken en aanpassingen voor de focus. Daarnaast voegt de nieuwe moeilijkheidsgraad ook twee nieuwe trophies toe om te collecten. Er is dus weer even genoeg te doen in Horizon tijdens het wachten op de DLC.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek