Horizon Zero Dawn krijgt releasedate + nieuwe trailer

Horizon Zero Dawn

De nieuwe game van Guerrilla Games, bekend van de first person shooter franchise Killzone brengt in 2017 hun nieuwe Ip uit genaamd: Horizon Zero Dawn. Het lijkt er op dat wij in Nederland vanaf maart 2017 van deze game mogen gaan genieten.

Het heeft even geduurd voordat er meer nieuws verscheen omtrent deze nieuwe IP van Playstation. Op e3 2015 kregen wij namelijk een aankondigingstrailer te zien, maar daar bleef het ook bij. Een beetje gameplay zat erin verwerkt, maar nu, vlak voor E3 2016, krijgen we eindelijk een releasedatum te horen!

Vanaf 28 februari kunnen wij aan de slag met de game. Het is dus wel nog eventjes wachten, maar het lijkt er op dat de geruchten waar zijn. Er ging namelijk een gerucht de rondte dat Horizon: Zero Dawn in eerste instantie dit jaar nog het daglicht zou gaan zien, maar uiteindelijk toch is uitgesteld naar 2017. Bij deze: de game is inderdaad uitgesteld naar 2017.

Gelukkig mogen we samen met de release datum genieten van een nieuwe trailer die ons weer een beetje wijzer maakt over de omgeving, en het verhaal van Aloy.

In de trailer volgen we Aloy, de vrouwelijke hoofdpersnage. Het lijkt er op dat ze op zoek is naar antwoorden over de wereld en ‘The Old Ones’. Het is geen kwestie van een bibliotheek inlopen om hier een artikeltje over te lezen, want het blijkt dat deze informatie moeilijk te verkrijgen is, en zelfs bewaakt wordt. Gelukkig is Aloy bereid om alles op het spel te zetten om deze informatie te achterhalen. Zelfs haar leven als het moet.

En dit is de collector’s Edition!

collectors

Horizon: Zero Dawn verschijnt 28 februari exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek