Horizon Zero Dawn: de launch trailer is er

Horizon: Zero Dawn

Het duurt nog minder dan een week voordat de game verkrijgbaar is en PlayStation brengt vandaag op YouTube de launch trailer uit. Het gaat natuurlijk over Horizon Zero Dawn. De afgelopen weken hebben we steeds meer informatie gekregen over de game en nu is die bijna speelbaar.

De stijl die is gekozen voor de launch trailer sluit goed aan bij het concept van Horizon Zero Dawn. De wereld en het hoofdpersonage Aloy worden aan ons gepresenteerd door middel van rotsschilderingen. Door de trailer heen zien we een aantal delen van de wereld. De wereld ziet er divers uit en groot. Verschillende machines komen aan bod en er wordt een beetje uitgelegd wat het verhaal van het spel is. Je ziet namelijk dat Aloy constant op verkenning is door de wereld. Ze probeert de wereld om haar heen te begrijpen en dit werd ook door Guerrila Games genoemd als het doel van Aloy in het verhaal.

De reviews van Horizon zijn de afgelopen week ook volop binnen gekomen en de game lijkt aan de verwachtingen te voldoen. Het krijgt in veel reviews een 9 en dit is goed nieuws gezien er een enorme hype rondom de game ontstaan was. Het zou namelijk jammer zijn als een game met hoge verwachtingen ten onder zou gaan. Het is nu nog afwachten of de game het publiek net zoveel aanspreekt als de reviewers.

Horizon Zero Dawn zal op 1 maart uitkomen voor PlayStation 4.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek