Horizon: Zero Dawn Playstation 4 bundel aangekondigd

horizon: zero dawn

In maart verschijnt Horizon: Zero Dawn en mogen de Playstation fans eindelijk aan de slag met de gloednieuwe IP ontwikkeld door de makers van de Killzone franchise. Gelukkig verschijnt er ook een Playstation bundel voor alle “zwevende” gamers.

De bundel verschijnt 1 maart en bevat een Playstation 4 Slim model met 1TB aan opslag, een fysiek kopietje van de game Horizon Zero Dawn en drie maanden Playstation Plus lidmaatschap. De bundel verschijnt voorlopig alleen in Europa aangezien Sony nog geen plannen heeft om de bundel uit te brengen buiten Europa.

Horizon Zero Dawn

Er werd geen prijs vrijgegeven voor de bundel Hiervoor zou je je lokale retailer moeten raadplegen aangezien de prijzen kunnen verschillen per (web)winkel.

Nadat de game meerdere keren is uitgesteld verschijnt Horizon: Zero Dawn op 1 maart 2017 exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek