Horloges in Modern Warfare laten de echte tijd zien

Modern Warfare

De horloges gedragen door de soldaten in Call of Duty: Modern Warfare (2019) laten de echte tijd zien. De tijd van je Playstation 4, Xbox One of PC wordt gebruikt. Dus die moet wél even goed zijn ingesteld uiteraard.

Een ietwat vreemd stukje nieuws na het avondeten want wie zit hier nou op te wachten? Heb je ook wel eens van die dagen dat je aan het gamen bent voor een half uurtje en vervolgens de zon ziet opkomen terwijl je hem nog niet hebt zien ondergaan? Ja, wij wel dus. Indien je compleet geïsoleerd bent en geen klok, horloge, telefoon of huisgenoot in de buurt hebt die je even kan herinneren aan de tijd. Heeft Infinity Ward dé oplossing. Een in-game horloge die de echte tijd laat zien.

Hoe komen we nou op deze wonderbaarlijke ontdekken? Een fan op Reddit heeft een bericht aangemaakt over de vertoning. De in-game tijd was 17:55 in de trailer, maar niet volgens de horloge die de speler droeg. Nep!

Modern Warfare

Nee. Helemaal niet nep! reageerde Infinity Ward, nou ja. Niet helemaal zo, maar het lijkt er wel op.

Modern Warfare

Is dit nou dé feature voor jou omdat je altijd je tijd vergeet tijdens het gamen? Wij horen het maar al te graag.

Onlangs is de gameplay van Call of Duty: Modern Warfare onthuld voor de 2v2 mode. Donderdag 1 augustus zal de volledige multiplayer gameplay onthuld worden.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek