Hotel Figueroa gebruikt per ongeluk GTA 5 screenshot

figueroa skyrim

Een hotel in downtown Los Angeles heeft per ongeluk een GTA 5 screenshot gebruikt in plaats van een werkelijke foto van Los Angeles. Zou dit werkelijk per ongeluk zijn gegaan, of heeft dit hotel nu eenmaal een voorliefde voor videogames?

Reddit gebruiker Doupler heeft onderstaande afbeelding geüpload nadat hij op de website van Figueroa Hotel zag dat ze een foto hebben gebruikt die afkomstig is uit Los Santas, de fictieve stad in GTA 5, en niet uit de werkelijke stad Los Angeles.

oepsie woepsie

Twijfel je of bovenstaande afbeelding werkelijk uit GTA 5 afkomstig is? Bekijk dan hier even de Wiki pagina. Helemaal onderin kun je namelijk screenshots van de stad zien, waaronder de afbeelding die werd gebruikt op de Figueroa website.

Het is overigens niet de eerste keer dat Figueroa Hotel wordt geassocieerd met games. Het hotel staat namelijk helemaal in het teken van videogames tijdens het evenement E3. Afgelopen E3 hadden zij bijvoorbeeld een gigantische Gwent artwork aan het hotel hangen.

gwent figueroa

Wat dan wel weer heel erg vreemd is, is dat zij ook voor Grand Theft Auto 5 zo’n gigantische artwork presenteerden op de muren van het hotel een paar jaar geleden. Is de afbeelding uit Los Santos dan echt een vergissing, of is het een grapje die alleen de echte nerds zal opvallen?

Op dit moment is de afbeelding nog steeds te zien op de website. Misschien wordt de afbeelding aangepast nadat de renovatie compleet is (als het werkelijk een foutje is). In het verleden heeft het hotel de volgende games ook aan de muur mogen hangen: The Elder Scrolls V: Skyrim, The Elder Scrolls: Online, Max Payne 3, Final Fantasy XIII en nog veel meer..

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek