House of Cards seizoen 5 nu te zien op Netflix

house of cards seizoen 5

Het nieuwe seizoen van House of Cards is deze week online beschikbaar gekomen via Netflix. Het vijfde seizoen alweer in het politieke drama van de Underwoods. 

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de serie. In House of Cards proberen de Underwoods, bestaande uit Frank en Claire, de macht te krijgen in het witte huis. Om zover te kunnen komen is een politiek machtsspel vereist waar zij niet voor uit de weg gaan. Alles moet uit de kast worden gehaald om de president van Amerika te worden.

House of Cards

Het nieuwe seizoen is nu te zien op Netflix en het fijne bij een serie als House of Cards is dat gelijk het hele seizoen beschikbaar is om te kijken. Dit betekend dus niet dat je een week hoeft te wachten om te weten hoe de cliffhanger gaat aflopen. In jouw eigen tijdschema kun je de afleveringen afwerken. Natuurlijk als je dit besluit snel achter elkaar te doen heb je wel een hele lange periode dat je niks kunt kijken.

Fictief en werkelijkheid

Nu Amerika in een toch wel lastige fase zit met Donald Trump is het grappig om te zien dat een serie gebaseerd op drama opeens heel dicht bij de werkelijkheid komt. Door de serie te volgen krijg je een beetje mee wat voor politieke macht spelletjes er gespeeld worden om het eigen belang door te drukken. Daarbij is House of Cards wel een tikkeltje extreem, maar je snapt het idee.

Heb jij al eens House of Cards gezien? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek