Humble 2K Bundle 2

In de Humble Bundle komen om de zoveel tijd verschillende spellen in welk jij voor een bepaald bedrag kunt bepalen. Hoe meer je betaald, hoe meer spellen je krijgt. Het geld hiervan mag jij verdelen over ontwikkelaars, de website en een goed doel. Er is nu een nieuwe Humble Bundle en deze is afkomstig van 2K.

Voor een laag bedrag van 0.91 cent of meer krijg je drie spellen. Deze spellen zijn The Darkness II, Spec Ops: The Line en Duke Nukem Forever. Vervolgens is er een tweede rij met spellen en die krijg je wanneer je meer betaald als de BTA prijs, de Beat The Average prijs. Op moment van schrijven is deze prijs 7,55 euro en dan krijg je alle spellen die hiervoor zijn genoemd. Daarbij krijg je Sid Meier’s Civilization V, NBA 2K16, Mafia II: Digital Deluxe Edition en een Battleborn Start Skin Pack. In de loop van de maand worden hier nog meer games bij gegooid. Je hebt dus wel Battleborn nodig om gebruik te kunnen maken van deze Battleborn Start Skin Pack.

Humble 2K Bundle

Als laatst is er de hoogste tier, voor een bedrag van 13,59 euro krijg je alle voorgaande games en daarbij ook nog eens Battleborn, Battleborn Platinum Currency en Borderlands: The Pre-Sequel.

Het geld dat je in legt kun je dus verdelen. Je kunt hiervoor kiezen om geld te geven aan 2K Games, het goede doel Gamechanger en als je wilt via het Paypal Giving Fund een tweede goede doel naar smaak. Naast deze bundel is er ook een boeken bundel te vinden op de website van Humble Bundle en een maandelijkse bundel waar op dit moment al aangekondigd is dat Call of Duty Black Ops III Multiplayer Starter Pack te krijgen is uit deze bundel. Als je dus nog wat geld hebt liggen zijn dit zeker veel games voor weinig.

Ga jij de 2K bundle halen? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek