Humble Bundle met Ubisoft games

Humble Bundle

Humble Bundle: voor de mensen die het concept niet kennen – je krijgt een aantal spellen in een pakket voor een prijs die jij betaald. Het geld kun je zelf verdelen onder goede doelen en het concept is erg populair binnen de pc-community. Ubisoft geeft deze keer een aantal games weg en dit zijn niet de minste.

Je krijgt een aantal ontzettend goede spellen voor bepaalde bedragen. Voor een enkele dollar krijg je de spellen Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home en Rayman Origins. Wanneer je ervoor kiest om meer te betalen dan het gemiddelde (op moment van schrijven is dit 8,29 dollar) krijg je Far Cry 3, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Assassin’s Creed Chronicles: China, Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory en Far Cry 3 Blood Dragon. Dat is een aardig aantal spellen voor een klein prijsje. Wanneer je echter 15 dollar of meer betaalt krijg je hier ook nog eens Assassin’s Creed Rogue en The Crew bij. En als je dan helemaal genoeg te spelen wilt hebben voor de aankomende maanden krijg je voor 75 dollar of meer al het bovenstaande plus Tom Clancy’s The Division, een exclusief Tom Clancy’s The Division T-shit en 66 procent korting.

Humble Ubisoft Bundel

Humble Bundle is al jaren niet meer weg te denken uit de gedachte van gamers wereldwijd. Met deals van verschillende games en acties met publishers weten zij het elke keer voor elkaar te krijgen om je op een eerlijke manier gebruik te laten maken van software. Naast een thema bundel hebben zij ook nog een wekelijkse bundel en ook een maandelijkse bundel. Deze laatste kan je het beste vergelijken met hoe Games With Gold dit doet en de maandelijkse PlayStation Plus update. Je weet van tevoren dus ook niet de complete inhoud die je die maand krijgt.

Ga jij deze Humble Bundle halen of niet? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek