Hyrule Warriors: Definitive Edition heeft nieuwe trailer

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer geüpload voor de toekomstige Nintendo Switch game Hyrule Warriors: Definitive Edition. Deze trailer focust op een aantal characters die in de game speelbaar zullen zijn. Hieronder kun je de trailer bekijken.

De trailer

Bovenstaande trailer is op het Japanse kanaal van Koei Tecmo geplaatst. Om de video goed te kunnen volgen hoef je gelukkig geen Japans te kunnen spreken of lezen. De trailer biedt ons de mogelijkheid al een eerste indruk op te doen van een aantal characters die in de game voorkomen. Zo staat de spotlight in deze trailer op Marin, Sheik, Darunia, Roto, Young Link, Skull Kid en Tingle. Zij worden samen met een aantal krachtige abilities in beeld gebracht. Dit zorgt, voor mij in ieder geval, dat ik erg enthousiast ben voor deze game. Ik ben benieuwd wat het uiteindelijk allemaal te bieden heeft.

Hyrule Warriors: Definitive Edition heeft nog geen definitieve Europese release datum. Indien alles naar verwachting verloopt zal de game ergens deze lente uitgebracht worden voor Nintendo Switch. We zullen dus nog even geduld moeten hebben. Ondertussen kun je de officiële Nintendo pagina in de gaten houden voor meer informatie met  betrekking tot de release. Indien je geïnteresseerd bent in een aantal screenshots van de game kun je deze hier bekijken.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek