Hyrule Warriors onderweg naar Nintendo Switch

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Hyrule Warriors, de game die eerder verscheen op de 3DS en Wii U, is in aantocht naar Nintendo Switch. Vorige week vingen wij al een eerste glimp op van de game tijdens de Nintendo Direct Mini. Nu staat echter ook de officiële Japanse trailer online.

Hyrule Warriors is een naam die je wellicht een belletje doet rinkelen. Dit komt wellicht doordat deze game al eerder verschenen is voor op de 3DS en Wii U. Echter is de game nu ook in aantocht naar Nintendo Switch. Hyrule Warriors: Definitive Edition staat gepland voor release in de lente van 2018. Een definitieve datum is helaas nog niet bekend. Wel heeft Nintendo op hun officiële pagina al een aantal dingen aangekondigd die in de game zullen voorkomen. Zo krijg je niet alleen alle content die beschikbaar was op de wii U en 3DS, maar ook alle downloadbare content. Tevens krijg je extra outfits voor Zelda en Link welk gebaseerd zijn op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Hyrule Warriors: Definitive Edition

Koei Tecmo brengt de game in samenwerking met Nintendo exclusief uit voor Nintendo Switch. Tijdens de Nintendo Direct Mini heeft Nintendo al aangegeven dat deze game de wereld en personages van The Legend of Zelda op een nieuwe manier tot leven brengt. Hyrule Warriors: Definitive Edition heeft maar liefst 29 speelbare personages. De game zal beschikken over een multiplayer modus. Hiervoor nemen beide spelers elk een Joy-Con controller in de hand. Tevens kun je wederom extra’s vrijspelen door het toevoegen van Amiibo’s aan je game.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek