SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Illaoi Champion Spotlight

Riot Games heeft onlangs de video uitgebracht waarin de abilityset en elementen van gameplay worden weergeven van de nieuwe champion : Illaoi, The Kraken priestess. Illoai wordt binnenkort gereleased in league of legends. Ze behoort tot de juggernauts en zal daardoor voornamelijk op toplane rondrennen.

Omdat ze een juggernaut is heeft ze redelijk veel healthregen in de laning phase en zal ze late-game een rol krijgen dat ze heel tanky wordt. Illoai scaled goed op attack damage, health en cooldown reduction.
image
Haar ability set is gebasseerd op tentakels waarmee ze doet aanvallen.

 • Passive ability: Prophet of an elder god – Dit spawnt om de zoveel tijd een tentakel op de dichts bijzijnde muur bij Illaoi in de buurt, Deze tentakels reageren op de abilities. De tentakels kunnen gekilld worden door de enemy, als Illaoi te ver weg loopt gaan ze vanzelf weg.
 • Q ability: Tentacle Smash – Illaoi slaat met een tentakel op de grond en doet schade aan alle vijanden die hierdoor geraakt worden. Als Illaoi iemand raakt met tentacle smash dan word ze hierdoor geheald.
 • W ability: Harsh lesson – in plaats van een normale auto attack, Charged Illaoi haar eerst volgende basic attack, Deze doet dan bonus physical damage. Als er tentakels van haar passive in de buurt zijn, slaan deze ook richting haar doel.
 • E ability: Test of spirit – illoai slaat met een tentakel richting haar vijand. Hiermee pakt ze de ziel van een champion. Deze kan aangevallen worden door teammates van Illaoi en doet dan schade aan de champion waarvan de ziel is. Als de vijand uit de range loopt van zijn ziel, dan zullen er steed tentakels om hem heen spawnen op de muren. Hier moeten er 3 van gekilld worden en dan zullen de tentakels stoppen met spawnen.
 • R ability: Leap of faith – Illaoi springt in de lucht en slaat daarna haar wapen in de grond. dit doet schade aan alle vijandelijke champions in de buurt. Bij elke champion die Illaoi raakt word een tentakel gespawnd. Terwijl leap of faith wordt gebruikt zal de cooldown van “Harsh lesson” iets minder zijn waardoor ze deze weer sneller kan gebruiken.

Gaan jullie deze champion uit proberen?

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Pascal

  Ik ben al IP aan het sparen, want wil hem wel hebben! Toch heb ik gemengde gevoelens, want ze lijkt heel erg afhankelijk van haar tentakels. Deze tentakels spawnen met de tijd dus ben ik bang dat ze het moeilijk heeft als ergens spontaan een teamfight ontstaat.

  • Pascal

   Niet hem maar haar natuurlijk 😉

  • Johan van der Helm

   wat ik vernomen heb van deze champion is dat ze echt sterk is als ze op een klein stukje blijft.
   echter met een goede ultimate van deze champion moet het mij geen probleem lijken. aangezien de ultimate ook tentakels doet spawnen bij elke champion die geraakt is

   • Deze Champion is vast geen reference naar een van de vele japanse aanstootgevende tekenfilmpjes toch..?

 • Michel Grondstra

  waneer komt ie ik ga hem halen

  • Pascal

   Momenteel alleen op de PBE, maar ik hoorde dat ze niet deze maar de volgende patch uit zou moeten komen. Als dat klopt is ze beschikbaar over 2 weken.

   • Pascal

    ^negeer dit^
    Hij is NU uit 😛

    • ^Negeer alles wat pascal zegt^

     Grapje <3

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk