Illaoi Champion Spotlight

Riot Games heeft onlangs de video uitgebracht waarin de abilityset en elementen van gameplay worden weergeven van de nieuwe champion : Illaoi, The Kraken priestess. Illoai wordt binnenkort gereleased in league of legends. Ze behoort tot de juggernauts en zal daardoor voornamelijk op toplane rondrennen.

Omdat ze een juggernaut is heeft ze redelijk veel healthregen in de laning phase en zal ze late-game een rol krijgen dat ze heel tanky wordt. Illoai scaled goed op attack damage, health en cooldown reduction.
image
Haar ability set is gebasseerd op tentakels waarmee ze doet aanvallen.

  • Passive ability: Prophet of an elder god – Dit spawnt om de zoveel tijd een tentakel op de dichts bijzijnde muur bij Illaoi in de buurt, Deze tentakels reageren op de abilities. De tentakels kunnen gekilld worden door de enemy, als Illaoi te ver weg loopt gaan ze vanzelf weg.
  • Q ability: Tentacle Smash – Illaoi slaat met een tentakel op de grond en doet schade aan alle vijanden die hierdoor geraakt worden. Als Illaoi iemand raakt met tentacle smash dan word ze hierdoor geheald.
  • W ability: Harsh lesson – in plaats van een normale auto attack, Charged Illaoi haar eerst volgende basic attack, Deze doet dan bonus physical damage. Als er tentakels van haar passive in de buurt zijn, slaan deze ook richting haar doel.
  • E ability: Test of spirit – illoai slaat met een tentakel richting haar vijand. Hiermee pakt ze de ziel van een champion. Deze kan aangevallen worden door teammates van Illaoi en doet dan schade aan de champion waarvan de ziel is. Als de vijand uit de range loopt van zijn ziel, dan zullen er steed tentakels om hem heen spawnen op de muren. Hier moeten er 3 van gekilld worden en dan zullen de tentakels stoppen met spawnen.
  • R ability: Leap of faith – Illaoi springt in de lucht en slaat daarna haar wapen in de grond. dit doet schade aan alle vijandelijke champions in de buurt. Bij elke champion die Illaoi raakt word een tentakel gespawnd. Terwijl leap of faith wordt gebruikt zal de cooldown van “Harsh lesson” iets minder zijn waardoor ze deze weer sneller kan gebruiken.

Gaan jullie deze champion uit proberen?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek