Illaoi, the Kraken Priestess, nu beschikbaar

Het wachten op Illaoi is voorbij, want als je league of legends al gepatcht hebt dan kun je nu Illaoi kopen. Ze is namelijk zojuist beschikbaar gemaakt in de ingame store. Hier kun je haar voor IP, RP en de bundle kopen met de champion en een extra skin. Illaoi is tevens ook de laatste champion die in 2015 nog word gereleased.

Vanochtend hebben jullie al een voorproefje gekregen van de nieuwe Illaoi via De champion Spotlight. Zojuist is ze gereleased en kun je haar kopen in de store. Illaoi’s playstyle zal vooral liggen in het terughoudend spelen op een stukje van de lane omdat er op die plek de meeste tentakels komen. Ze is een juggernaut en dus voornamelijk geschikt op toplane en zal later in de game voornamelijk de engages voor het team maken. Illaoi is de 128ste champion die de league in komt en zal dat waarschijnlijk ook goed laten merken aangezien haar abilityset er niet heel prettig uit ziet om tegen te spelen.

Hieronder zie je de splashart van Illaoi

Illaoi

Je hebt Illaoi al voor:

  • 7800 IP in de eerste week, naderhand word de prijs verlaagd naar 6300 IP;
  • 975 RP in de eerste week, naderhand word de prijs verhoogd naar 1350RP;
  • 1462 RP in een bundle met haar skin erbij (de Void Bringer Illaoi bundle is te koop tot en met 30 november)

Als je besluit alleen Illaoi te kopen en pas later haar skin, dan kost de skin 975RP.
De skin die ze krijgt is voornamelijk gebasseerd op een voidconcept, dat houdt in dat het meeste aan de skin paars is en dat haar weapon veranderd in het hoofd van een voidbeast.
Hieronder zie je de splashart van haar skin (Void Bringer Illaoi).

Illaoi Skin

Wat vinden jullie van deze champion, de skin en de abilities? laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek