SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Inbreker in Klepto: Burglary Simulator

klepto-burglary-simulator-inbreker

Sluit de deuren en let goed op. Na het spelen van een dokter, een geit en een stukje brood kan je nu ook inbreker spelen. Van amateur naar professional, met een vriend, of alleen, als politie of crimineel, het zit er allemaal in. 4 september 2015 komt het dan eindelijk op Steam, Klepto: Burglary Simulator. 

Deze simulator wordt beschikbaar voor Windows 7, 8 en 10. Ook zal deze beschikbaar worden voor OSX en Linux. Klepto: Burglary Simulator is ontwikkeld door Meerkat Gaming. Deze simulator zal volledig worden ondersteunt voor Oculus Touch en SteamVR. Ook voor de mensen zonder virtual reality is de game te spelen in first en third-person. De game zal zich niet alleen afspelen in de nacht maar ook overdag. Het speelt zich af in een sandbox wijk waar jij als inbreker te werk kunt gaan. Je begint als amateur en krijgt steeds meer skills naar mate je de game speelt. Hoe meer skills je hebt hoe meer dingen je kunt vrijspelen, veel uren maken dus. Je begint het spel met een rugtas, een zaklamp en een hoodie als inbreker kit. Na een tijdje spelen kan je ook voertuigen stelen en krijg je meer tools. De professionele inbreker kan hacken en daar weer verschillende levels in hebben. Verder willen de makers een android app maken voor bij deze game, de app zal verschillende functie’s hebben zoals het hacken, toegang tot beveiliging camera’s en politie radio.

Daarnast zal deze game ook multiplayer bevatten in verschillende game modes: Co-op en Competitive. In Co-op ga je samenwerken om zo veel mogelijk te stelen, als je een professioneel in je team hebt kan hij/zij in een bus buiten het huis hacken en via de camera’s het team begeleiden. In Competitve worden de spelers verdeelt over twee teams, politie en inbrekers. De inbrekers moeten inbreken terwijl de politie moet reageren op telefoontjes van NPC’s op verdachte activiteiten van de inbrekers. Kijk even op de Steam Greenlight pagina voor meer informatie over Klepto: Burglary Simulator.

Hierbij een trailer van de game.

Klepto: Burglary Simulator lanceert op 4 september 2015 voor PC, OSX en Linux.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • LightSix

  haha het idee is leuk, nu nog kijken om naar splintercell graphics te gaan 😛

  • SplinterCell is meteen heel anders… Dit is een goede game als je al die achtergrond onzin wil overslaan en gewoon lekker wil inbreken en alleen inbreken

   • LightSix

    had het ook niet over de game maar meer de graphics van dat spel met de game inhoud van dit spel. Dat zou pas cool zijn

 • New Deep House

  DIt lijkt me echt een héérlijk spel !

  • FrenzyPinguin

   Als je eens retro wil gaan, Emergency is ook fijn en lijkt me in hetzelfde laatje te passen ^^

 • Stiekem is die sandbox wijk een exacte kopie van de Amsterdamse schilderwijk en kun je zo aan de slag 😛

 • Ziet er tof uit, zeker eentje om in de gaten te houden.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk