Incredibles 2 heeft een nieuwe officiële trailer

Disney-Pixar heeft vandaag op YouTube de nieuwe officiële trailer van Incredibles 2 geplaatst. De film is het vervolg op de film uit 2004, die gaat over een familie met superkrachten. The Incredibles 2 zal op 27 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

In 2004 maakten we voor het eerst kennis met Incredibles en de familie Parr. De familie Parr is een familie van superhelden. Elk gezinslid heeft zijn eigen krachten en samen vechten ze tegen criminelen. De film uit 2004 wacht al meer dan 10 jaar op een vervolg en in 2014 kwam het eerste bericht dat deze in productie was. Incredibles 2 stond oorspronkelijk gepland voor 2019, maar zal nu toch een jaar eerder uitgebracht worden. Ongeveer 4 maanden geleden werd de Teaser Trailer uitgebracht en vandaag kunnen we de officiële trailer bekijken. De film is in Nederland vanaf 27 juni te zien in de bioscopen. Hieronder kun je de Teaser Trailer bekijken als je deze nog niet gezien hebt:

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek