Call of Duty Infinite Warfare-trailer uitgelekt

Call of Duty Infinite Warfare

Het moest eigenlijk nog heel even een geheim blijven, de trailer waarin de volgende Call of Duty zou worden aangekondigd. Maar zoals wel vaker in deze industrie, is het lastig om een geheim te bewaren. De trailer is dan ook gelekt en jij kan Call of Duty: Infinite Warfare dus nu al zien! 

Er zijn beelden gelekt van de nieuwste Call of Duty. Deze gaat de naam Infinite Warfare krijgen. De trailer toont ons veel nieuwe dingen, zoals een release datum voor de game. Vanavond zou Infinity Ward om 19.30 een stream hebben waarin zij de nieuwste trailer laat zien. De trailer die nu al te bekijken is, heeft nog wel een lage kwaliteit, wat doet vermoeden dat het om een gelekte video gaat die nog niet aan ons getoond mocht worden. Voor de mensen die graag in betere kwaliteit willen kijken, raden wij dan ook aan om vanavond om half acht de stream te gaan kijken. Voor de mensen die echt niet kunnen wachten, kan je de stream hieronder bekijken:

In de trailer zien we dus ook een release datum en dit is 4 november 2016. Op de E3 wordt vast nog meer getoond van de game. Heb jij er al zin in?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek