Infinity War: Waar zijn de Infinity Stones nu?

Thanos Infinity War Infinity Stones

De nieuwe en hoog geanticipeerde Avengers: Infinity War komt eraan! Thanos is op zoek naar alle Infinity Stones, maar wat weten we over de locatie van deze stenen?

Dankzij een aantal reports door de tijd heen, weten we ondertussen met volledige zekerheid waar vijf van de zes Stones zijn. Thanos wil zijn fancy handschoen harder laten schijnen dan de zon. Om dit te doen, heeft hij alle zes de gems nodig. Avengers: Infinity War komt op 27 april in de bioscoop. Om jullie voor te bereiden willen we jullie even laten weten waar alle Stones zijn!

Infinity War Infinity Stones

Ik haat wachten

De Time Stone is er één die wij in 2016 hebben mogen zien tijdens Benedict Cumberbatch zijn acteerwerk in Doctor Strange. Hij is op dit moment nog steeds in het bezit van de groene steen der tijd. Deze Stone word ook wel de Eye of Agamotto genoemd, waarschijnlijk de meest krachtige van de zes. Je kan alles doen wanneer en hoe jij het wilt, mocht je de steen in actie willen zien, check dan Doctor Strange op Netflix!

Infinity War Infinity Stones

Back to reality

De rode steen, de Reality Stone, is er één van vele vormen. Deze steen kan de vorm van Aether aannemen. We leerden in Thor: The Dark World dat deze steen in het bezit is gekomen van Benicio del Toro’s personage: The Collector. Thor stopt Malekith en zo komt de steen uiteindelijk terecht bij de verzamelaar.

Infinity War Infinity Stones

De kracht om alles te veranderen

De Power Stone is in het bezit van het Nova Corps. Dit is een intergalactisch korps. In de eerste Guardians of the Galaxy film zien we hoe Peter Quill de steen vertrouwd aan Nova. De film kreeg daarna nog een tweede deel waarin we zien hoe de Guardians dichter en dichterbij Infinity War komen.

Infinity War Infinity Stones

Een ander soort tiara…

Paul Bettany’s personage Vision is momenteel in het bezit van de gele Infinity Stone: De Mind Stone. Deze zit momenteel in zijn voorhoofd gestompt. Het is zowat onmogelijk voor Vision om voort te leven zonder de steen, dus zijn leven hangt aan een dun draadje zodra Thanos gaat arriveren.

Infinity War Infinity Stones

Low key Loki

De blauwe Space Stone is in bezit van fan-favorite Loki. De steen speelde een grote rol in de eerste Avengers film en werd daarna in Asgard verscholen. Loki weet dit natuurlijk ook en hij grijpt voor het einde van Thor: Ragnarok de steen voor hemzelf. Tijdens een panel werd de vraag gesteeld of Loki ook daadwerkelijk in het bezit was van de gem, hier werd niks specifiek geantwoord. Entertainment Weekly kwam daarna, kortgeleden, met een nieuwe cover story voor deze maand. In die cover story stond; “Tom Hiddleston’s Loki has snatched the blue Space Stone”.

Nu mist er dus nog eentje van de zes? De oranje Soul Stone is de enige die nog niet officieel in beeld is geweest. Niemand weet waar deze steen is. Er gaan een boel theorieën rond over Wakanda uit Black Panther die de steen in bezit zou hebben, maar zich er niet bewust van is. Sommigen denken dat Thanos de steen al heeft, maar niks is zeker. Wat denk jij?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek