Injustice 2: Bekijk The Flash trailer hier

Zoals beloofd bracht NetherRealm ons afgelopen nacht de gameplay trailer voor The Flash in Injustice 2. Deze video focust zich op de supersnelle superhelden moves van Barry Allen oftewel The Flash! In deze video vecht hij tegen de villain Gorilla Grodd. Mensen die de serie van The Flash kijken zullen bekender zijn met deze twee personages.

The Flash laat via zijn supermove een aantal van de fighting sets zien die Injustice 2 te bieden heeft, net als het wisselen tussen bepaalde maps of locaties. Dit is iets wat we in weinig tot geen andere fighting games op deze manier zien. Afgelopen week kwam er nog een trailer uit voor de game, deze kan je hier bekijken. Het duurt niet lang meer voordat wij met onze favoriete DC helden of schurken elkaar de kop in kunnen meppen!

Injustice 2 zal op 16 mei verschijnen voor op de Xbox One en de Playstation 4. Ga jij hem halen? Laat het ons weten! Wij hebben voor jullie een ‘rooster’ gemaakt voor elke held, schurk of raar moerasmonster dat in de game zal gaan spelen. Bekijk hier alle aangekondigde personages tot nog toe en laat ook wederom weten wat jij vind! 

Suit Up!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek