Injustice 2 Beta bevestigd: Registratie vanaf nu

Injustice 2 beta

Ed Boon, hoofd van Mortal Kombat en Injustice studio NetherRealm, staat er om bekend dat hij wat cryptisch kan doen op Twitter. Vandaag wijkt daar niet van af. Boon komt wederom met een vaag bericht. Deze keer lijkt het een verwijzing te zijn naar Injustice 2.

De online beta voor Injustice 2 is inmiddels bevestigd. Spelers kunnen vanaf nu (hier) al de registratie voor de beta doorlopen. Wanneer deze begint en hoeveel spelers zullen worden toegelaten is echter niet duidelijk. De test zal beschikbaar zin op zowel PS4 als Xbox One. Je zal bij registratie al moeten kiezen op welk platform je de game wil spelen.

Injustice 2 Beta

Boon poste een tweet met daarbij een afbeelding met een aantal symbolen uit het Griekse alfabet. De text die werd toegevoegd las “Don’t know why. but I can’t help feeling like there is something missing today…”. Het symbool voor beta ontbreekt echter. Publisher Warner Bros. bracht eerder deze week al een story trailer en daarbij de bevestiging dat Darkseid zal worden toegevoegd aan het character roster. Spelers die Darkseid willen kunnen spelen zullen echter een pre order moeten plaatsen. Ook werd informatie over de verschillende premium edities van de game onthuld. De digital deluxe en de ultimate edition voegen enkele shaders, skins en characters toe. Tussen de 2 edities zitten verschillen.

Zo voegt de Digital Deluxe edition 3 DLC fighters toe en daarbij een premier skin waarmee je supergirl in Power girl kunt veranderen. In deze vorm bezit ze een nieuwe look, een andere stem en eigen dialogue. Daarnaast een single gear shader pack (defender).

De Ultimate Edition voegt 9 DLC vechters toe. Daarnaast komen er premier skins voor Supergirl, Flash en Green Lantern. Bij deze editie krijgt de speler twee shader packs, namelijk defender en destroyer.

De playable characters zullen o.a. Harley Quinn, Deadshot, Batman, Superman, Aquaman, Atrocitus, Gorilla Grodd, Blue Beetle en Wonder Woman zijn. Het is de bedoeling dat Injustice 2 op 18 mei voor zowel PS4 als Xbox One verschijnt.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek