Injustice 2 krijgt Fighter Pack 3, met de Ninja Turtles

NetherRealm’s superhelden fighting-game, Injustice 2, krijgt weer nieuwe strijders om mee te spelen! Dit zijn de meest verrassende DLC personages tot nog toe. Bekijk hier boven iedereen die komt met Fighter Pack 3.

Atom is überhaupt al een leuke toevoeging voor de fans van Legends of Tomorrow, en natuurlijk de comics. Enchantress zal samen met hem het rooster komen versterken. Maar alsof dat nog niet genoeg is, komt NetherRealm met een toffe verrassing: De Teenage Mutant Ninja Turtles! In de trailer zie je Atom en Enchantress op elkaar los gaan, vervolgens land er een wapen op de grond en dan verschijnen ze.

De humor is natuurlijk sterk met de one-liners van deze schildpadden. Dat is iets waar Injustice 2 heel sterk in is. Er is nog geen gameplay te zien voor de vier Turtles. Velen denken dat Leonardo (de leider) te kiezen zal zijn in het rooster, vervolgens zullen tijdens speciale moves de andere Turtles te zien zijn. Misschien kunnen we ze wel allemaal apart kiezen! Niemand zal dit weten tot de eerste gameplay, maar we zijn wel benieuwd.

Fighter Pack 3 zal op 12 december verschijnen! De PC versie van Injustice 2 zal morgen verschijnen! Wat vind jij van dit allemaal? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek