Injustice 2: Red Hood trailer

Red Hood komt naar Injustice 2! Maar meneer vuurhoofd is niet de enige, in Fighter Pack 1 zullen ook Sub-Zero en Starfire verschijnen. De Red Hood trailer verscheen tijdens een Combo Breaker Fighting Game Tournament. Hier kwam ook ander nieuws vandaan zoals een nieuw personage in Killer Instinct. De trailer voor onze nieuwe held verscheen al redelijk snel aangezien de game in het begin van deze maand verscheen.

Injustice 2 Red Hood

Het feit dat Sub-Zero naar de game komt maakt veel Mortal Kombat fans natuurlijk helemaal hyped. Dit wordt pas de eerste fighter pack dus de kans bestaat dat er nog meer personages van andere NetherRealm games naar Injustice 2 zullen komen!

Voor nu is er nog geen indicatie van wanneer de Fighter Pack 1 uit zal gaan komen, zodra er een datum komt, kan je die natuurlijk bij ons bekijken! Voor nu, laat ons weten wat jij van de Red Hood trailer vind! En natuurlijk van het feit dat Sub-Zero eraan komt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek