Inside komt waarschijnlijk naar de Switch en iOS

Inside

Inside komt waarschijnlijk naar de Nintendo Switch en iOS. Dit is in een artikel gepubliceerd door Famitsu (Bron: Eurogamer.net) bekendgemaakt. Er zijn geen specifieke releasedatums bekend.

Playdead, de makers van Limbo en Inside, zijn op tour geweest door Japan. Tijdens hun tour hebben ze meetings gehad met Hideo Kojima en de makers van The Last Guardian. Maar rondhangen met bekende Japanse game producers is niet het enige dat ze gedaan hebben. Ze hebben namelijk ook een interview gedaan met Famitsu, waarin ze naar buiten brachten dat ze bezig zijn met het brengen van Inside naar de Nintendo Switch en iOS. Inside heeft dit jaar meerdere prijzen binnen gehaald voor onder meer audio en visual art. Er is nog niks specifiek bekendgemaakt over een mogelijke releasedatum, maar Switch en iOS-spelers kunnen zich gaan voorbereiden op dit mooie avontuur

De game

Inside is een sidescrolling story based game. De game wordt geprezen om de manier waarop het verhaal gepresenteerd wordt en de audio en visuals die daarmee gepaard gaan. De game is duister en mysterieus. Het uitspelen van het spel duurt niet erg lang, maar het zal ervoor zorgen dat je na de tijd aan het denken gezet wordt. De game volgt hiermee goed in de voetsporen van de eerste titel van Playdead, Limbo.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek