Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Inside komt waarschijnlijk naar de Switch en iOS

Inside

Inside komt waarschijnlijk naar de Nintendo Switch en iOS. Dit is in een artikel gepubliceerd door Famitsu (Bron: Eurogamer.net) bekendgemaakt. Er zijn geen specifieke releasedatums bekend.

Playdead, de makers van Limbo en Inside, zijn op tour geweest door Japan. Tijdens hun tour hebben ze meetings gehad met Hideo Kojima en de makers van The Last Guardian. Maar rondhangen met bekende Japanse game producers is niet het enige dat ze gedaan hebben. Ze hebben namelijk ook een interview gedaan met Famitsu, waarin ze naar buiten brachten dat ze bezig zijn met het brengen van Inside naar de Nintendo Switch en iOS. Inside heeft dit jaar meerdere prijzen binnen gehaald voor onder meer audio en visual art. Er is nog niks specifiek bekendgemaakt over een mogelijke releasedatum, maar Switch en iOS-spelers kunnen zich gaan voorbereiden op dit mooie avontuur

De game

Inside is een sidescrolling story based game. De game wordt geprezen om de manier waarop het verhaal gepresenteerd wordt en de audio en visuals die daarmee gepaard gaan. De game is duister en mysterieus. Het uitspelen van het spel duurt niet erg lang, maar het zal ervoor zorgen dat je na de tijd aan het denken gezet wordt. De game volgt hiermee goed in de voetsporen van de eerste titel van Playdead, Limbo.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek