Inside & Limbo krijgen fysieke PS4 en Xbox One versies

Inside Limbo PS4 Xbox One

Twee van de meest geliefde Indie titels krijgen beide een fysieke bundel pack voor op de Playstation 4 en de Xbox One consoles! De boxen zullen beide games bevatten met wat collector items. Dit is inclusief een poster en art-card, laat 505 Games weten.

In Amerika zal de double-pack lanceren op 12 september en voor Europa, dus ook ons kleine landje, zal dit op 15 september plaatsvinden. De bundel zal dertig Euro kosten, dit is dezelfde prijs als dat ze samen zouden kosten via de Playstation Store of Xbox Marketplace. Limbo’s origine ligt op de Xbox 360 in 2010 en de game kwam later nog uit voor op de Playstation 3, PC, mobiele telefoons en de next-gen consoles: de PS4 en Xbox One.

Inside Limbo PS4 Double Pack Inside Limbo Xbox One Double Pack

Limbo kreeg een dikke 9 als gemiddelde review score en wordt dus ook gezien als een top-tien Indie game. Inside kreeg gemiddeld ook tussen de 8 en 9 bij critics en werd gezien als een waardige follow-up van Limbo.

De developers van beide games hebben ook een nieuw project aangekondigd met een trailer genaamd: SOMERVILLE. Dit project is een samenwerking tussen Dino Patti (van Playdead) en Jumpship, een nieuw indie studio. Bekijk hier beneden de eerste ‘cinematic’ trailer van deze nieuwe Indie.

Patti vertelde in een interview dat Somerville een sci-fi action adventure zal zijn waarin je bepaalde personages zal volgen in een ‘wake’ van globale catastrofes! De game is nu nog in een vroeg stadium en echte gameplay of een release datum laat dus nog even op zich wachten!

Laten we hopen dat Somerville het Indie genre zal versterken met een solide titel, wij zijn benieuwd, en jij?! Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

“In neon sky, our kin are lost, till future has returned to dust.”

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek