Inside Playstation 4 release date

Inside Game Playstation 4

Playdead, de developer van de puzzle platformer Limbo, heeft een tijdje geleden een nieuwe game aangekondigd: Inside. Deze zal 23 augustus dit jaar nog verschijnen voor op de Playstation 4. Dit heeft Playdead aangekondigd in een nieuwe trailer.

De trailer is vrij kort, maar brengt een krachtige boodschap over de game. Inside had al een Xbox One en PC release terug in juni dit jaar. Het feit dat er een Playstation 4 versie zou komen werd al snel gespeculeerd omdat er online trophies begonnen te verschijnen van de game. Dit was voor veel fans natuurlijk al een hype momentje. Bekijk hier beneden de trailer van ongeveer één minuut lang.

De game had voor de Xbox One en PC versie positieve reviews en beoordelingen gekregen van websites en YouTubers. Cijfers met een gemiddelde van 8/10 zag je overal verschijnen. De game wordt beschreven als een ”beautiful masterpiece”. De game, en vooral de omgeving, bevat veel details. Dit maakt het feit dat de bizarre wereld waar je in loopt, nog beter. Een waardige opvolger van Limbo dus.

Voor meer informatie en trailers over de game kun je hier klikken. Dit is een artikel van de E3 informatie die toen te zien was op de stream. Limbo was een tijdje terug gratis te spelen om de fans een beetje klaar te stomen voor deze nieuwe game, die een grauwe sfeer heeft en je echt mee zal gaan slepen. Emotie is iets waar deze game een impact op zal gaan hebben, op welke manier dit is, daar zullen de Playstation 4 spelers natuurlijk nog achter moeten komen!

Ben jij hyped voor Inside, de nieuwe game van Playdead? Of heb je hem al kunnen spelen op de Xbox One en PC? Hoe dan ook, laat ons weten wat jouw mening is, wij zijn benieuwd!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek