Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Inside Playstation 4 release date

Inside Game Playstation 4

Playdead, de developer van de puzzle platformer Limbo, heeft een tijdje geleden een nieuwe game aangekondigd: Inside. Deze zal 23 augustus dit jaar nog verschijnen voor op de Playstation 4. Dit heeft Playdead aangekondigd in een nieuwe trailer.

De trailer is vrij kort, maar brengt een krachtige boodschap over de game. Inside had al een Xbox One en PC release terug in juni dit jaar. Het feit dat er een Playstation 4 versie zou komen werd al snel gespeculeerd omdat er online trophies begonnen te verschijnen van de game. Dit was voor veel fans natuurlijk al een hype momentje. Bekijk hier beneden de trailer van ongeveer één minuut lang.

De game had voor de Xbox One en PC versie positieve reviews en beoordelingen gekregen van websites en YouTubers. Cijfers met een gemiddelde van 8/10 zag je overal verschijnen. De game wordt beschreven als een ”beautiful masterpiece”. De game, en vooral de omgeving, bevat veel details. Dit maakt het feit dat de bizarre wereld waar je in loopt, nog beter. Een waardige opvolger van Limbo dus.

Voor meer informatie en trailers over de game kun je hier klikken. Dit is een artikel van de E3 informatie die toen te zien was op de stream. Limbo was een tijdje terug gratis te spelen om de fans een beetje klaar te stomen voor deze nieuwe game, die een grauwe sfeer heeft en je echt mee zal gaan slepen. Emotie is iets waar deze game een impact op zal gaan hebben, op welke manier dit is, daar zullen de Playstation 4 spelers natuurlijk nog achter moeten komen!

Ben jij hyped voor Inside, de nieuwe game van Playdead? Of heb je hem al kunnen spelen op de Xbox One en PC? Hoe dan ook, laat ons weten wat jouw mening is, wij zijn benieuwd!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek