Insomniac Games is iets van plan..

Insomniac Games logo

“What’s Next?” Dat is de vraag die Insomniac Games aan alle fans stelt via hun Youtube kanaal. De makers van Ratchet and Clank, Sunset Overdrive en Resistance zijn iets nieuws van plan. Wat dat nieuwe precies is zullen we 28 januari te zien krijgen. Wat denk jij dat het is?

Dat de studio bezig is met een nieuwe Ratchet and Clank game, dat wisten we al. Deze zal namelijk in april worden uitgebracht exclusief voor de Playstation 4. Daarnaast weten we ook dat Insomniac bezig is met een game voor de Oculus Rift met de naam: Edge of Nowhere.

In de teaser trailer hierboven lijkt het heel erg op een onderwater omgeving. “Dive Deeper” op het einde geeft dan ook een beetje weg dat het over een onderwater setting gaat. Maar wat gaat het worden? Zullen we een totaal nieuwe game van Insomniac Games te zien krijgen?

Aan de stijl van de trailer te zien lijkt het een beetje op een 2D omgeving. Een vreemde maar gewaagde zet voor een studio die al veel bekendheid heeft opgebouwd met hun zeer succesvolle game series.

De laatste game van Insomniac Games verscheen in 2015 exclusief voor de Xbox One, namelijk: Sunset Overdrive. Het ziet er naar uit dat ze in 2016 hard aan het werk gaan met op zijn minst drie nieuwe games?

Wat denk jij dat Insomniac voor ons in petto heeft op 28 januari? Laat het ons weten in de comments!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek