Insurgency nieuwe map, mode, en uitverkoop!

Insurgency, de tactical online multiplayer FPS, heeft een grote update gekregen met onder andere een nieuwe map, gamemode, en daar bovenop nog eens een grote uitverkoop in de Steam store.

De update voor het spel bevat dus een nieuwe map, meerdere nieuwe features, fixes, en verbeteringen. De nieuwe map heet Dry Canal, en is oorspronkelijk gemaakt door community member Tribly, die een finalist was in hun Gamebanana level design wedstrijd eerder vorig jaar.

Hiermee komt ook de basis van een nieuw competitive ranking systeem uit. Het systeem is nog niet compleet functioneel, maar de game laadt nu we leerst het web-based systeem dat uiteindelijk het complete competitive deel van de game zal gaan uitmaken. Hiermee kan New World Interactive dus gaan werken aan hun competitive stats en systemen, zonder een volle game update door te hoeven voeren.

Contact_ExteriorAfter_1080_Color.0.0

De nieuwe gamemode zal Capa gaan heten, als homage naar een van de beste oorlogs-fotograven ooit; Robert Capa, die mede-oprichter van Magnum Photos was aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zijn fotos van Omaha Beach op D-Day zijn iconisch, maar hij is helaas gestorven in Indochina in 1954, aan een landmijn. Wat dit allemaal inhoudt voor deze nieuwe modus kun je natuurlijk in-game alvast gaan bekijken, maar NWI heeft ons wel nog Capa’s favoriete gezegde meegegeven: “Als je fotos niet goed genoeg zijn, ben jij niet dichtbij genoeg!” Volgens NWI zou deze nieuwe modus je moeten helpen dichterbij de actie te komen tijdens het spectaten.

Wil je een volle lijst van de veranderingen zien, kun je altijd even hier kijken.

Als laatste stukje nieuws, is Insurgency ook nog eens in de uitverkoop! Mocht je nu dan toch wel eens willen zien waar het met Insurgency allemaal om draait, kun je het spel nu oppikken met 85% korting! De steam store pagina voor Insurgency is hier te vinden. Zorg wel dat je er snel bij bent want de sale is na vandaag over!

Tags

Over: Lamenotcool

ICT-Student in Eindhoven en part-time gamer. Ik ben vooral een groot fan van RPG's, met Dark Souls als voornaamste IP. Dark Souls 3 screenshot Hier en daar speel ik ook wel eens graag een FPS, maar van strategy-stijl games (en dan vooral tower defense) ben ik niet te spreken. Mocht je een keer een aanbeveling hebben voor een mooie hardcore-RPG, laat het even weten!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek