Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Internetverbinding vereist voor For Honor

For Honor

Ubisoft’s middeleeuwse combat game For Honor vereist een internetverbinding om te spelen. Dit werd onlangs door een medewerker bevestigd in een forumpost. Zelfs tijdens de singleplayer zal een internetverbinding vereist zijn.

De reden waarom een internetverbinding vereist is tijdens het spelen is dat verschillende progression elementen worden gedeeld tussen singleplayer en multiplayer. Singleplayer activiteiten zullen invloed hebben op bepaalde dingen in de multiplayer en vica versa. Alhoewel er tijdens de promotie vooral de aandacht werd gelegd op de multiplayer van de game is For Honor ook te spelen als een complete singleplayer game. Helaas heeft Ubisoft de split-screen functies van de game moeten verwijderen. Oorspronkelijk zou de game split-screen multiplayer krijgen. Iets wat veel gamers missen tegenwoordig.

“We can confirm that For Honor is an always online experience. Some elements of progression, which is hosted online, are shared across story and multiplayer modes. Players will need to be connected to the internet at all times to play For Honor.”

For Honor werd als eerst getoond tijdens E3 2015 en is nu al meer dan 10 jaar in ontwikkeling. Wij hebben de game al gespeeld op Gamescom dit jaar. Hier kun je onze mening lezen over de middeleeuwse hack and slash game van Ubisoft zoals die werd getoond op Gamescom 2016.

For Honor verschijnt in februari 2017 voor de PC, Xbox One en Playstation 4. Ga jij de game in huis halen? Laat ons weten waarom juist wel, of niet!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek