Interview met Mads Mikkelsen over Death Stranding

Death Stranding Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen speelt de antagonist in Death Stranding, de nieuwe game van Kojima. In een interview vertelt Mikkelsen over zijn ervaringen tijdens het maken van de game. Hij geeft onder andere inzicht over de samenwerking met Kojima.

In het interview op HideoTube vertelt Mikkelsen over zijn eerste ervaring met de studio van Kojima. Hij geeft aan dat het een grote studio is waar mensen constant creatief bezig zijn. Verderop in het interview vragen ze Mikkselsen naar het verschil tussen films en games. Mikkselsen zijn antwoord hierop is dat hij in films veel meer invloed heeft op het uiteindelijke product. Bij het maken van Death Stranding moet hij volledig vertrouwen op Kojima Productions voor het resultaat. Het voorbeeld dat hij geeft gaat over CGI en hoe hij zijn fantasie moet gebruiken tijdens het opnemen van CGI scènes. Het interview geeft verder nog wat leuke details over de relatie tussen Mikkelsen en Kojima en andere onderdelen van het productieproces. Het gehele interview kun je hierboven bekijken.

Death Stranding is een game die momenteel ontwikkeld wordt door Kojima Productions. Er is nog weinig bekend over het moment waarop de game zal uitkomen, maar hij wordt verwacht in 2018. Naast Mads Mikkelsen speelt ook Norman Reedus, bekend van The Walking Dead, een grote rol in de game. Hij is namelijk de tegenspeler van Mikkelsen, de protagonist van het verhaal.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek