intheGame: Feed the Beast gameserver

Feed the Beast, bij menig Minecraft speler gaat het hart sneller kloppen als je het hebt over FTB. Onze community leden hebben er even op moeten wachten maar hier is hij dan eindelijk. De enige echte Feed The Beast server is eindelijk online! De server die niet te vergelijken is met de test server is eindelijk hier!

2015-08-12_22.57.10

intheGame FTB Spawn

We hebben ervoor gekozen om deze server whitelisted te maken en beschikbaar te maken voor de leden van iTG. Op deze manier proberen wij gezelligheid en plezier te garanderen. En griefing te elimineren. Er is veel werk gegaan in het kiezen, installeren en configureren van plugins. Veel dank gaat naar onze server beheerder die dit heeft mogelijk gemaakt R1ckY en natuurlijk onze sponsor i3D.Net door wie de server wordt gehost! De plugins die zijn toegevoegd geeft een hele nieuw spel dimensie aan minecraft. Het maakt winkels mogelijk, Markten, player trading en meer. Dit alles zorgt ervoor dat deze server zeer vernieuwend is en niet te vergelijken met de voorgaande Infinity server. Met wat wij nu voor jullie hebben klaar gezet hopen we samenspel te verbeteren maar ook een betere verdeling op de map makkelijker maakt. Zo zijn er verschillende portals in ons spawn dorpje gemaakt. Deze portals brengen jou naar verschillende delen van de map.

Het marktplein biedt jou de mogelijkheid om met je zwaar verdiende gold coins leuke armor sets, tools, bags, potions en veel meer te kopen.

2015-08-13_17.01.51

intheGame FTB Market

Lees je dit, maar ben je nog geen iTG member? Registreer je snel en meld je aan voor intheGame! We werken met een Whitelist, een intro gesprekje is noodzakelijk om op die whitelist te komen. Op deze manier proberen wij een gezellige groep te garanderen. Uiteindelijk is ons doel om met ons allen plezier, vermaak, lol en vertier te hebben.

Tags

Over: JeRn

 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek