SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

intheGame krijgt nieuwe sponsor: Kinguin!

Na redelijk wat mail contact te hebben gehad met Kinguin kunnen we vanaf vandaag met trots zeggen dat wij een nieuwe sponsor in ons bestand mogen opnemen. Sinds Vrijdag jl. hebben wij onderling mooie afspraken gemaakt die intheGame en onze community met al onze leden leuke voordelen kunnen bieden. Kinguin zal onze community een warm hart toedragen als het gaat om aanschaf van games tegen leuke prijzen.

Wat is Kinguin?

“Kinguin kun je vergelijken met een marktplaats site maar dan alleen voor games en software. Behalve een hele scherpe prijs aan te bieden, hebben we ook een 24/7 klantenservice in meerdere talen (ook in het Nederlands). We doen uiteraard ons best om alleen werkende keys te verkopen maar mocht er onverhoopt toch iets mee zijn, dan is er de “buyer protection” en zullen wij er alles aandoen om je te helpen! Ondertussen opereren we in meer dan 200 landen en hebben we ruim 2 miljoen trouwe klanten. Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties, zoals giveaway’s etc. en zijn we vaak te vinden op de grote internationale evenementen. Het grote voordeel van een gamekey ten opzichte van het vertrouwde schijfje is dat je de game online kunt kopen en een paar minuten later al kunt gamen zonder ervoor naar buiten te zijn geweest! En dan zijn we vaak ook nog eens een flink stuk goedkoper dan in de winkel! Als dat geen motivatie is” Volgens Danny Harkema van Kinguin Nederland.

Met regelmaat zullen wij via Kinguin leuke giveaway’s mogen weggeven aan de community en onze bezoekers van de site. Ook nemen wij deel aan het zogeheten affiliatie-programma waar Kinguin al enige tijd gebruik van maakt. Wil je nu al een game bestellen dan kun je via de volgende link je weg vinden en je games aanschaffen.

Dit kan natuurlijk alleen maar goed nieuws zijn voor intheGame en alle leden en bezoekers van onze website. Door de bovenstaande link te gebruiken kan jij je games veel goedkoper krijgen dan in de winkel, en krijgt intheGame commissie zodat wij als intheGame en andersom in de toekomst steeds meer voor elkaar kunnen betekenen! Naarmate er meer wordt aangeschaft via de bovenstaande link zullen games e.d. ook goedkoper worden via deze link! Klinkt dit al allemaal te mooi om waar te zijn? Mooi, dan doen we er nog een schepje bovenop! Zoals jullie al gelezen hebben zullen er leuke giveaway’s aankomen, om alvast een voorproefje te geven van één van zo’n giveaway, vraag ik jullie om nog even “stand-by” te staan..

Giveaway Teaser

Gebruik deze link om jouw volgende product aan te schaffen via Kinguin! Help hiermee jouw eigen portemonee, Kinguin en intheGame!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Pascal Jag

  Wat een leuk nieuws!! Ik ben heel benieuwd wat dit allemaal teweeg brengt. Nu eerst even kijken bij @Kinguin of er nog leuke games te vinden zijn 😛

 • GEWELDIG NIEUWS!!!

 • Eddy Gorissen

  erg leuk nieuws dit, ik kocht al regelmatig via kinguin en zal dat nu alleen maar meer gaan doen via de speciale intheGame link.

 • LightSix

  Hey goed nieuws 🙂

  Spoiler:

  Fallout 4 incomming xD

  • Hoe kom je daar nu bij? 😮

   • LightSix

    dat please standby is van fallout haha

 • 10AFCA10

  Top

 • Carlo-Meike Beks-Scheepers

  yeahhh zodra mn loon binnen is eens kijken wat we kunnen doen !

 • eekie043

  top nieuws, hier ga ik dus fallout 4 bestellen 😀

 • Zal ik dan ook maar eens voor de flauwekul iets bestellen? Als toch iedereen het doet.. Ik kan niet tegen groepsdruk jongens. stop 🙁

 • New Deep House

  Lekker nieuws xxx

 • Garionnl

  Fijn!! Goed binnen gehaald en hopelijk positief voor beide partijen. Gefeliciteerd.

 • Daisai

  Is dit zo een site waar ze keys verkopen die gekocht zijn met gestolen credit cards e.d. ?

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk