intheGame thema weken: FIFA

FIFA 16 Fut Draft

Een aantal keer per jaar komen er games uit waar mensen binnen de redactie heel erg naar uitkijken. Met de intheGame thema weken proberen wij jullie klaar te stomen voor een aankomende grote release met allerlei artikelen vanuit verschillende mensen binnen de redactie.

Dus wat zijn deze weken nou eigenlijk? Je kunt van een site als intheGame meer verwachten dan dat wij alleen het laatste nieuws aan jullie voorschotelen. We willen binnen de redactie ook onze eigen mening kunnen geven en de mening van de leden graag lezen. We beginnen dit experiment met het aankomende spel FIFA welke uitkomt op 24 september. In de tijd tussen nu en de release kun je veel (opinie) artikelen van ons verwachten welke gaan over het dit voetbalspelletje. Zonder alles weg te geven is hier een kleine inkijk wat je kunt verwachten:

  •  Opinie artikel over de demo van de nieuwste PES en FIFA. Wat vinden wij van beide spellen?
  • Een aantal redactieleden schrijft zijn ervaringen op over de vorige FIFA delen.
  • We blikken vooruit naar de nieuwste FIFA 16.

FIFA 16 Vrouwen

De nieuwe FIFA brengt een aantal nieuwe modes binnen het populaire voetbalspel. Zo is het voor het eerst mogelijk om met dames elftallen te spelen en is er een nieuwe manier toegevoegd om Ultimate Team te spelen met de FUT Draft. Daarnaast beloofd dit deel ook weer de nodige veranderingen te brengen tijdens het spelen met verbeterde passing en elke linie is ook nog eens aangepakt om nog beter te reageren op de tegenstander om je zo een nog betere ervaring te geven.

Natuurlijk gaat de stroom naar nieuw vers nieuws gewoon door en kun je dit lezen op onze website. Ondergetekende kijkt zoals elk jaar weer heel erg uit naar de nieuwste FIFA en kan niet wachten tot het eindelijk zover is. We hopen dat jullie er ook zin in hebben.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek