SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

intheGame Twitch kanaal vanavond online!

Twitch

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover. Het intheGame Twitch kanaal komt vanavond eindelijk online! Dus ga nog even snel naar de supermarkt en haal chips, fris en bier in huis zodat je vanavond niks hoeft te missen. Om 20.00 zal Rene oftewel HawkeyeNL aftrappen als eerste streamer.

Hallo allemaal ik ben René aka HawkeyeNL, ik ben een van de streamers van het iTG Twitch kanaal. Ik ben 20 jaar en oproepbaar als Lifeguard aan het Katwijkse strand, daarnaast studeer ik voor Research Instrument maker in Leiden. Op mijn vrije avond ben ik op de teamspeak van inTheGame te vinden of ergens in een café. Als streamer neem ik jullie mee door mijn lijst met favoriete games met o.a. BF4, The Crew, Dead Island, War Thunder, World of Warships en andere leuke games.

Via http://www.twitch.tv/inthegamenl kun je de stream volgen, vragen stellen en doneren voor het goede doel oftewel intheGame. Wees er wel snel bij, met Rene zijn charmes worden grote aantallen vrouwelijke kijkers verwacht. Vanavond zal hij The Crew gaan streamen en de wegen onveilig maken.

Lees je dit en lijkt het je ook wel leuk om te streamen? Of wil je net als Rene ook game groupies achter je aan hebben lopen? Neem dan eens een kijkje op onze streamer worden pagina. Nadat jij het aanvraag formulier hebt ingevuld neemt Chelro contact met jou op. Hij zal ook de eerste twee maanden als wederdienst je fanmail beantwoorden.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Veel succes René!

 • Succes René! Moge de glorie aan jou zijde staan.

 • Pascal Jag

  Ik zie helaas geen lol in het rijtje staan, maar kom toch een x kijken. Wie weet doe ik inspiratie op voor een nieuw spel 😉

  • René Honsbeek

   haha ik wel vaker lol gespeeld met jullie, maar als ik alles post word die lijst echt huge haha

 • Succes met je stream kerel. Ik laat me verrassen op jou achtbaan van spellen tijdens de stream.

 • FrenzyPinguin

  Als je voor BF4 iets specifieks wil kunnen streamen horen wij het graag!

 • New Deep House

  Gamen !!!

 • Was een leuke stream René, morgen weer?

  • René Honsbeek

   Jazeker, vanavond zijn we weer van de partij 8 tot 10 weer.

 • Veel succes, lag heel vroeg in mijn bed anders had ik je wel gehost.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk