intheGame vernieuwd

construction

Een nieuw jaar betekend voor intheGame een nieuwe website. Na een lange periode van zoeken zijn we eindelijk uitgekomen op de website waar we zo lang op gewacht hebben. Sinds vandaag zal intheGame verder gaan met dit uiterlijk en deze invulling.

Natuurlijk zul je zaken tegenkomen dit nog niet helemaal klaar zijn. Dit zal in de aankomende dagen in de live omgeving aangepast gaan worden. Ook zullen er nog wat dingen bij gaan komen waar we nu de tijd niet meer voor hebben gehad deze te implementeren. Wij hopen dat jullie tevreden zijn met deze opzet, natuurlijk kun je altijd ideeën opgooien die wij eventueel moeten verbeteren. Uiteraard kunnen wij ook niet achterblijven met de lancering van de nieuwe site zonder er ook een leuke giveaway aan toe te voegen.

Vanaf nu maakt iedereen* die reageert en zijn, hopelijk positieve mening geeft over onze nieuwe site kans op een pre-order van Tom Clancy’s The Division. Winnen door simpelweg te reageren in dit artikel en deze ook te delen via Facebook.

the_division

Op de website zijn nog een aantal kleine dingen die niet zijn zo als het zou moeten, dit wordt in de aankomende dagen opgelost. Geef zoals gezegd jullie mening en ideeën aan ons door welke wij kunnen gebruiken op de site. Als laatste willen wij iedereen die de nieuwe site mogelijk gemaakt heeft bedanken voor hun bijdragen en ondersteuning!

De winnaar van de pre-order zal op 7 maart 2016 bekend gemaakt worden. Dus tot die tijd kan letterlijk iedereen* meedoen en winnen .

* leden met een functie binnen intheGame zijn uitgesloten van deelname.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek