Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

@intheMovie: Vrees de lopende dode

Game of Thrones

Bij @intheMovie raden wij jullie een aantal films en series aan die je gezien móet hebben. Of bijvoorbeeld sportevenementen die je niet mag missen. Vandaag: nu The Walking Dead op pauze staat kun je misschien kijken naar de spin-off serie ervan! 

Fear the Walking Dead: The Walking Dead eindigde het seizoen op een hoogtepunt. Niet iedereen was tevreden met hoe het seizoen liep, maar dat het een toon zet voor het volgende seizoen is wel duidelijk. In de tussentijd draait er in de pauze ook Fear the Walking Dead. Deze spin-off serie speelt zich af in het zelfde universum als The Walking Dead, maar dan wel in het verleden van The Walking Dead. Er zijn allemaal nieuwe personages die ook hun eigen verhaal en problemen hebben. Een aanrader dus als jij je zombie dosis nodig hebt! Het eerste seizoen is al een tijd geleden afgelopen en het tweede seizoen telt op moment van schrijven twee afleveringen.

Fear the Walking Dead

Game of Thrones: Voor de mensen die nog niet van deze gigant van een serie hebben gehoord, zet je televisie of internet eens wat vaker aan. Deze serie is namelijk misschien wel samen met The Walking Dead de grootste serie die tegenwoordig op de buis is. Het zesde seizoen begint op 24 april, wat betekent dat je nog een heel weekend hebt om een beetje in te gaan lopen. De serie die zich afspeelt in de middeleeuwen met veel drama, geweld en bloed. Het leuke bij Game of Thrones is dat niemand veilig is voor de dood in de deze serie. Dat maakt het heel erg onverwacht, en vooral heel erg spannend.

Game of Thrones

Als je nog aan beide series moet beginnen ben je wel een tijdje zoet. Maar ze zijn beide zeker de moeite waard om te volgen. Ga jij ze kijken of kijk je ze al? 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek