@ inTheMovie

@ inTheMovie is een wekelijks terugkerend item op inthegame.nl, deze rubriek zal zoals de titel al verklapt in het teken staan van films en series. Met drie vaste wekelijkse rubrieken en een maandelijkse rubriek zullen elke week nieuwe als zowel oude films besproken worden.

Film van de week

I AM HARDWELL

Het is weer zo ver, het grootste dance evenement ter wereld staat weer voor de boeg, volgende week zal de ADE (Amsterdam Dance Event) weer losbarsten. Nu is dit normaal een topic voor Draadloos maar dit keer neem ik het even van hem over. Hardwell de “beste” dj van de wereld draait momenteel niet alleen op feesten, discotheken en/of clubs. Nee, ook de bioscoop is nu zijn domein, met de film I AM HARDWELL neemt hij je mee in zijn hysterische leventje. Vanaf donderdag (2e dag van de ADE) zal de film in de bioscopen draaien, vul dus tussen feesten, uitbrakken en weer feesten ook een bezoek aan de bioscoop toe.

Classic van de week

Back to the Future

Wie kent deze beroemde trilogie met Michael J Fox als Marty McFly in de hoofdrol nou niet, vandaar dat dit ook de classic van de week is. Marty reist in de films samen met Dr. Emmet Brown, een uitvinder, door de tijd in een door Dr. Emmet uitgevonden tijdmachine. Belangrijkste elementen in de films vormen het feit dat je de geschiedenis niet mag veranderen. Gebeurt dit toch, dan moet je heel veel werk opknappen om dit weer terug te draaien.

Wat valt er nog meer te zeggen over deze film? Eigenlijk weinig, wat wel leuk is om te weten is dat veel artikelen/producten/uitvindingen uit de film vaak zijn geprobeerd na te maken. Zo zijn er mensen met een hoverboard bezig en heeft Nike de schoenen uit Back tot he Future nagemaakt, die waarschijnlijk deze maand te koop zullen zijn.

Wij kijken uit naar…

Back in Time

Om een vervolg op bovenstaande classic te geven, deze maand komt de documentaire Back in Time uit. Deze documentaire staat in het teken van de Back tot he Future reeks en wat deze films voor onze tijd hebben betekent. Omdat 21 Oktober uitgeroepen is als Back tot he Future Day zal alles rond deze datum gepland staan. In ieder geval een documentaire om naar uit te kijken.

 Serie van de maand

Friends

Zes vrienden in hartje New York, allemaal hun eigen leven maar wel verbonden als groep. Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel en Phoebe drinken regelmatig koffie in het koffietentje Central Perk wat zich op de hoek bevind van hun appartementen. Vanuit de appartementen, koffietent en hun werkplekken volg je op een komische wijze het leven van deze 6 vrienden.

Waarom kijken? Friends is misschien wel de meest populaire comedyserie van de afgelopen 25 jaar, en dit niet zonder redenen. Elk karakter in de serie heeft zo zijn eigen humor, ondanks dat ze allemaal aparte karakters met aparte humor hebben past alles en sluit alles op elkaar aan.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek