@ inTheMovie

@ inTheMovie is een wekelijks terugkerend item op inthegame.nl, deze rubriek zal zoals de titel al verklapt in het teken staan van films en series. Met drie vaste wekelijkse rubrieken en een maandelijkse rubriek zullen elke week nieuwe als zowel oude films besproken worden.

 Film van de week

The Martian

Met Matt Damon als astronaut Mark Watney als marsreiziger in de hoofdrol is The Martian zeker de moeite waard om te kijken. Na in een hevige storm te zijn beland, gaan ze er op aarde vanuit de Mark Watney deze storm niet heeft overleefd. Niets is minder waard, Mark leeft nog en probeert vanaf Mars alles eraan te doen om het contact te herstellen.

Classic van de week

Dumb & Dumber

Briljante hoofdrollen voor Jim Carrey & Jeff Daniel als Lloyd & Harry in deze absolute klassieker.  Lloyd en Harry die door hun gebrek aan intellect niet heel makkelijk het leven door komen vinden op een dag een koffertje van Mary (Lauren Holly). Ze besluiten dit koffertje terug te brengen, wat meteen het begin van een doldwaas avontuur blijkt te zijn.

Waarom kijken? Omdat je gewoon de slappe lach krijgt als je eenmaal begint. Kijktips? Kijk deze film met vrienden, dan lach je toch net iets harder. Nog meer tips? Jazeker, ben je boven de 18, kijk deze film dan ook een stoned, dit is een absolute meerwaarde!

Wij kijken uit naar…

Ratchet & Clank

Deze twee enthousiaste gamekarakters kunnen we natuurlijk niet overslaan in onze rubriek Wij kijken uit naar… En nu de eerste trailer online is gezet, nemen we ze meteen maar mee. Rachet & Clank nemen het in hun eerste film, die rond April uitkomt op tegen de Alien Chariman Derk. Deze Chariman wil alle andere planeten in het universum vernietigen, als rachet & Clank hier lucht van krijgen gaan zij natuurlijk proberen hier een stokje voor te steken.

Waarom kijken wij hier naar uit? Ten eerste is het een gamefilm, als gamecommunity moeten wij dus wel. Ten tweede ziet de trailer er super uit, en dus wachten wij met smart April af.

 Serie van de maand

Friends

Zes vrienden in hartje New York, allemaal hun eigen leven maar wel verbonden als groep. Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel en Phoebe drinken regelmatig koffie in het koffietentje Central Perk wat zich op de hoek bevind van hun appartementen. Vanuit de appartementen, koffietent en hun werkplekken volg je op een komische wijze het leven van deze 6 vrienden.

Waarom kijken? Friends is misschien wel de meest populaire comedyserie van de afgelopen 25 jaar, en dit niet zonder redenen. Elk karakter in de serie heeft zo zijn eigen humor, ondanks dat ze allemaal aparte karakters met aparte humor hebben past alles en sluit alles op elkaar aan.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek