@ inTheMovie

 

@ inTheMovie is een wekelijks terugkerend item op inthegame.nl, deze rubriek zal zoals de titel al verklapt in het teken staan van films en series. Met drie vaste wekelijkse rubrieken en een maandelijkse rubriek zullen elke week nieuwe als zowel oude films besproken worden.

Film van de week

James Bond: Spectre

The name is Bond, James Bond. Spectre is deze week de film van de week en dat kan eigenlijk ook niet anders. Spectre is het vervolg op Skyfall en net als de 3 voorgaande films zal ook deze keer Daniel Graig de rol van 007 vertolken. Zoals de titel al zegt gaat het over de welbekende terreurorganisatie Spectre, terwijl bond bezig is met zijn eigen verleden vecht in Londen M16 voor het voortbestaan. Deze zou vervangen worden door een nieuwe veiligheidsdienst, ondertussen komt James achter steeds meer zaken uit zijn verleden.

Classic van de week

Good Will Hunting

Will van Will hunting is schoonmaker op een school, in zijn vrije tijd hangt hij een beetje rond met zijn vrienden. Deze vrienden en het gedrag van Will zorgen ervoor dat Will regelmatig in vervelende situaties beland. Op een gegeven moment komt een leraar er op school achter dat Will een uitzonderlijk talent voor wiskunde heeft, en dit probeert hij te stimuleren.

Wij kijken uit naar…

Die Hard: Year One

Yippie Kaye! Het gerucht van een nieuwe Die Hard steekt de kop op, alleen is het dit keer geen vervolg maar een prequel. Al was de laatste Die Hard film de slechtste uit de reeks, toch zullen de echte fans naar deze film uitkijken. Zelfs Bruce Willis is benieuwd wie een jongere versie van John McLane gaat spelen.

 Serie van de maand

Friends

Zes vrienden in hartje New York, allemaal hun eigen leven maar wel verbonden als groep. Joey, Chandler, Ross, Monica, Rachel en Phoebe drinken regelmatig koffie in het koffietentje Central Perk wat zich op de hoek bevind van hun appartementen. Vanuit de appartementen, koffietent en hun werkplekken volg je op een komische wijze het leven van deze 6 vrienden.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek