@intheMovie: een nieuw begin met Better Call Saul

Better Call Saul

Het afgelopen jaar hebben wij bij intheGame een rubriek gehad welk in het teken stond van films en series. En omdat in het nieuwe jaar weer genoeg te kijken valt, doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over. De opzet is iets anders, maar de intentie hetzelfde: jullie voorstellen aan toffe films, series en voetbalwedstrijden. Deze week: Better Call Saul en de voetbalwedstrijd Ajax-Feyenoord.

In de vorige DG Thinks ging ik al wat verder in op het tijdgebrek wat mensen tegenwoordig vaak hebben en dat zij keuzes moeten maken vaak wat zij in hun spaarzame vrije tijd doen. De laatste tijd vind ik het fijn om na een dag te coderen een serie, film of sportwedstrijd te gaan kijken. In deze rubriek licht ik elke week films, series en sportevenementen toe die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Serie: Better Call Saul

Over twaalf dagen is het zover: een nieuw seizoen van Better Call Saul. Wie deze serie niet kent mag zich allereerst gaan schamen. Ten tweede mag die persoon even verder lezen: de serie gaat over Jimmy McGill, een advocaat die nauwelijks rond weet te komen met het werk dat hij doet. De serie is een spin-off van het populaire Breaking Bad en laat zien hoe Jimmy verandert in Saul Goodman, de advocaat uit deze serie. Er komen veel oude bekende terug in de serie en het is dus wel raadzaam om Breaking Bad gezien te hebben voordat je aan deze serie begint.

Het tweede seizoen van Better Call Saul begint op 16 februari 2016 en is te zien via Netflix.

Sport: Ajax – Feyenoord

De orginele klassieker op de Nederlandse velden. Een wedstrijd die je als voetbalfan wilt bekijken is zonder twijfel Ajax – Feyenoord. De eerste is afgelopen week zijn plaats aan de top kwijtgeraakt en de tweede zit op het moment in een slechte reeks. Toch beloof deze klassieker een wedstrijd te worden vol met unieke momenten.

inthemovie de klassieker

Ajax – Feyenoord is 7 februari 2016 om 12:30 te zien.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek