@intheMovie: het verhaal van Gotham

intheMovie: Gotham

Bij @intheMovie raden wij jullie een aantal films en series aan die je gezien móet hebben. Of bijvoorbeeld sportevenementen die je niet mag missen. Vandaag: George Clooney met Julia Roberts en het verhaal van Gotham!

Money Monster: In de triller film Money Monster spelen George Clooney en Julia Roberts de TV host Lee Gates en zijn producer Patty. De studio wordt in een gevaarlijke situatie gebracht wanneer iemand de studio overneemt. De uitzending mag niet worden gestopt en de mensen van de show moeten een oplossing vinden om eruit te raken.

intheMovie: Money Monster

De film is vanaf vandaag te zien in een bioscoop bij jouw in de buurt!

Gotham: Iedereen kent wel de superheld Batman en weet dat dit verhaal zich afspeelt in Gotham. Maar deze serie probeert om het verhaal een stuk eerder te vertellen. De jonge Bruce Wayne is nog lang niet de Batman zoals wij hem tegenwoordig kennen en de vijanden zijn ook nog niet wie ze eigenlijk horen te zijn. Je zult verschillende vijanden tegenkomen in deze serie, waaronder een geweldig gespeelde Joker. We ontdekken hoe de slechterikken getransformeerd zijn tot hoe wij ze tegenwoordig zien. De serie pakt de toon van hoe Gotham zou moeten zijn perfect op en is ook nog eens niet bang om daar een grote dosis geweld bij neer te zetten.

Gotham seizoen 2 loopt al tegen haar einde aan, een goed moment om te beginnen dus.

Dragon Ball Super: Goku en de groep zijn terug in een compleet nieuwe serie waarin actie weer centraal staat. Het nostalgie gehalte is ontzettend groot voor de mensen die deze serie kennen en het voelt weer aan alsof het helemaal nooit is weggeweest. Wanneer je een anime wilt kijken is dit zeker een aanrader.

intheMovie: Dragon Ball Super

Op dit moment zijn er alweer 42 afleveringen van Dragon Ball Super. Wel is het op dit moment alleen in het Japans met Engelse ondertiteling.

Dat was hem weer voor deze week, heb jij nog kijktips voor ons? Laat het weten!

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek