@intheMovie: het witte huis met House of Cards

House of Cards

Bij @intheMovie raden wij jullie een aantal films en series aan die je gezien móet hebben. Of bijvoorbeeld sportevenementen die je niet mag missen. Vandaag: geheel in het teken van de verkiezingen in de Verenigde Staten, een serie die je gezien moet hebben, House of Cards.

Serie: House of Cards

Wie kent het niet. Je zet de televisie aan en vervolgens zie je op het nieuws gekkie Donald Trump die weer iets vreemds heeft gezegd. Een betere president dan Donald Trump zou bijvoorbeeld Frank Underwood zijn, de hoofdrolspeler in de serie House of Cards. Frank wordt gespeeld door acteur Kevin Spacey en de serie is begonnen in 2013. Francis Underwood is een genadeloze politicus die niet stopt voordat hij heeft wie die wilt.

Het vierde seizoen van House of Cards begint aankomende vrijdag en is te zien op Netflix.

Film: London Has Fallen

London Has Fallen is het vervolg op de film Olympus Has Fallen, die in 2013 uit kwam. De film is een garantie voor spektakel vanaf begin tot aan het einde. Er spelen verschillende beroemde acteurs in zoals Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman.

De film is vanaf vandaag te zien in de bioscoop.

Film: Deadpool

Deze week niet één, maar twee films die je gezien moet hebben. Deze draait al een tijdje in de bioscoop en het is maar de vraag hoelang hij nog blijft draaien. De film is gebaseerd op het Marvel Comics-personage, die natuurlijk Deadpool heet. Hoofdrollen in de film zijn voor Ryan Reynolds en Morena Baccarin. De film is naast een superheldenfilm ook nog voorzien van een enorme dosis humor. Je kunt de film in dat opzicht een beetje vergelijken met Iron Man.

Deadpool is nu te zien in de bioscoop.

Dat was hem weer voor deze keer. Heb jij nog leuke aanraders? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek