@ inthemovie: Sint is in het land!

@ inthemovie is een wekelijks terugkerend item op inthegame.nl, deze rubriek zal zoals de titel al verklapt in het teken staan van films en series. Met drie vaste wekelijkse rubrieken en een maandelijkse rubriek zullen elke week nieuwe als zowel oude films besproken worden.

 Film van de week

De club van Sinterklaas en de verdwenen schoentjes

Zaterdag is onze goedheiligman weer in het land, maar niet alleen op straat is hij te vinden ook in menig bioscoop zal je de Sint tegenkomen. Een van die films is “De club van Sinterklaas en de verdwenen schoentjes”, dit word gezien als de “grote” Sinterklaas productie van het jaar.

Dit keer neemt Kornee het op tegen de vrijgevige bisschop. Kornee doet namelijk zijn best om alle kinderschoenen te laten verdwijnen, dit doet hij samen met een nieuw soort speelgoed genaamd Moepies. Allemaal weer erg cliché, maar cliché is natuurlijk net wat je verwacht van een Sinterklaas film.

Classic van de week

Gran Torino

Deze film draait om Walt Kowalski een voormalig oorlogsveteraan die deelnam aan de oorlog in Korea. Walt woont na het overlijden van zijn vrouw alleen in zijn huis in Detroit, de buurt waar hij al van oudsher woont word langzamerhand steeds meer bewoond door veel verschillende culturen. Zo ook zijn nieuwe Aziatische buren. Het enige wat Walt eigenlijk nog heeft is zijn Gran Torino uit 1972.

Waarom kijken? Omdat het misschien wel een van Clint Eastwood zijn best vertolkte rol is. Clint in de rol van Walt is van dermate hoog niveau dat deze film geschikt is voor titel klassieker. Verder zitten er genoeg geniale oneliners in deze film die de echte liefhebber absoluut moet hebben gezien.

Wij kijken uit naar…

Warcraft

 Als game website kunnen we deze film absoluut niet links laten liggen. Van de week is de nieuwe Warcraft trailer online gezet en deze ziet er goed uit. De Warcraft trailer naar de populaire game World of Warcraft voor de noobies onder ons belooft in ieder geval veel om naar uit te kijken!

 Serie van de maand

Californication

De schrijver Hank Moody neemt je mee in zijn absurde leven. Deze aan seks, drank en drugs verslaafde schrijver is in het belang van zijn gezin en tot zijn spijt verhuis van New York richting Los Angeles. Nadat ze naar L.A. verhuisd zijn gaat het minder in het huwelijk tussen Hank en Karen, wat in een affaire van Karen lijdt. Karen en zijn dochter vertrekken en trekken bij haar “nieuwe” partner in.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek