@ inTheMovie: Tijd voor een filmpje!

@ inTheMovie is een wekelijks terugkerend item op inthegame.nl, deze rubriek zal zoals de titel al verklapt in het teken staan van films en series. Met drie vaste wekelijkse rubrieken en een maandelijkse rubriek zullen elke week nieuwe als zowel oude films besproken worden. Lees hieronder wat er deze week in @ inTheMovie staat!

 Film van de week

Scouts Guide to the Zomie Apocalypse

Zoals de titel al verraadt gaat de film over drie bevriende scouts, die het op moeten nemen tegen het halve dorp dat veranderd is in zombies. Ben, Carter en Augie zijn drie vrienden die al hun hele leven bij de scouting zitten, terwijl Augie nog steeds de tijd van zijn leven heeft hebben Ben en Carter het eigenlijk wel gehad met de scouting. Tijdens een kampeersessie verlaten Ben en Carter “ongemerkt” het kamp en gaan naar een feest waar zij voor zijn uitgenodigd, als zij in het dorp aankomen zien zij dat er een zombie apocalypse is uitgebroken

Classic van de week

Reservoir Dogs

Wie kent de heren Mr. White, Mr. Blue, Mr. Pink, Mr. Orange, Mr. Brown en Mr. Blonde niet? Deze groep anonieme criminelen beroofd onder leiding van Cabot overvallen, maar na 1 van deze overvallen gaat het helemaal fout. Er is een verrader in het midden, maar wie is de verrader?

Waarom een classic? Alleen al de muziek in deze film maakt deze film een classic. Verder is het een Quentin Tarantino film uit zijn gouden periode, dit belooft dus veel. Kijken dus!

Wij kijken uit naar…

Bridge of Spies

Het verhaal over James Donovan, gespeeld door Tom Hanks, een advocaat uit Brooklynn, New York gespecialiseerd op het gebied van verzekeringsclaims. Begin jaren 60 word James door de CIA binnengehaald om met Rusland te onderhandelen over het vrijlaten van een piloot, Francis Gary Powers. Dit gebeurt allemaal ten tijde van de Koude Oorlog, niet een hele gemakkelijke positie dus.

Waarom kijken wij hier naar uit? De combinatie Hanks en Spielberg zegt eigenlijk al genoeg, daarnaast krijgt de film door buitenlandse media genoeg positieve aandacht.

 Serie van de maand

Californication

De schrijver Hank Moody neemt je mee in zijn absurde leven. Deze aan seks, drank en drugs verslaafde schrijver is in het belang van zijn gezin en tot zijn spijt verhuis van New York richting Los Angeles. Nadat ze naar L.A. verhuisd zijn gaat het minder in het huwelijk tussen Hank en Karen, wat in een affaire van Karen lijdt. Karen en zijn dochter vertrekken en trekken bij haar “nieuwe” partner in

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek