Is dit de Limited Edition Spider-Man PS4 Pro?

Ps4 Spider-Man

Over enkele maanden mogen Playstation Spelers aan de slag met Spider-Man. Deze game zal exclusief verkrijgbaar zijn voor de Playstation 4. Dit betekend dat het waarschijnlijk is dat er een bundel verschijnt.

Spider-Man is mogelijk een echte system seller voor Sony. Er zijn miljoenen Spider-Man fans, maar wellicht hebben duizenden daarvan geen Playstation 4, maar een Switch of een Xbox. Of juist helemaal geen console. Aangezien die-hard fans tot het uiterste gaan om met hun favoriete superheld te kunnen slingeren is het zomaar mogelijk dat Spider-Man een eigen Playstation 4 (Pro) exemplaar ontvangt zodra de game verschijnt op 7 september.

De geruchte gaan dat de PS4 Pro zoals afgebeeld boven dit artikel de Limited Edition versie is die bij de lancering van deze Playstation exclusive verkrijgbaar zal zijn. Of dit werkelijk zo is, moet nog blijken. Eén ding is zeker: De console ziet er ontzettend bruut uit. Indien je nog geen Playstation in bezit hebt, is dit het moment waar je op hebt gewacht.

Het is niet de eerste keer dat Sony een Limited Edition Playstation uitbrengt. Pas geleden zagen we al een Limited Edition God of War Playstation 4. Gran Turismo Sport kreeg zijn eigen Playstation 4 Slim en ook hebben we een Playstation 4 gezien die de looks heeft van de klassieke Playstation. Het is zeker niet de eerste variant, en ook niet de laatste voordat Sony de opvolger zal aankondigen van deze generatie.

Wil jij deze vette Limited Edition hebben? Of heb je er al een? Zo ja, welke?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek