Het is Halloween in Overwatch!

Overwatch Halloween

Het lekken is gedicht, want bij Blizzard is het nu officieel Halloween. Tenminste wel bij Overwatch. Tijdens dit evenement kun je verschillende spooky items verzamelen en deelnemen in de eerste PvE brawl: Junkenstein’s Revenge!

When the shadows grow long and the nights grow cold . . .
And witches’ cauldrons bubble with potions untold. . .
When spirits and ghouls and abominations appear. . .
It can mean only one thing: Halloween is here!

Trick or Treat!

Vanaf vandaag, voor drie weken lang zullen alle Lootboxes vervangen worden door Jack-o’-lanterns. Deze zijn gevuld met meer dan honderd nieuwe cosmetische items. In elke lootbox tijdens het evenement zit minstens één item uit het Halloween event. Verschillende van deze customization options kun je ook met credits kopen in de Hero Gallery tijdens het evenement.

Double-Double Toil and Trouble

Tijdens het Halloween event wordt de eerste PvE brawl geopend waarin je samen met drie andere spelers vecht tegen verschillende vijanden waaronder de beruchte Dr. Junkenstein, Junkenstein’s Monster, de Reaper, een mysterieuze heks en een groepje zomnics.

Wil je meer weten rondom het verhaal van Junkenstein? Dan kun je het allemaal teruglezen in de digitale comic.

Overwatch Halloween Terror is vanaf vandaag (11 oktober) tot en met 1 november speelbaar in Overwatch op de Playstation 4, Xbox One en PC!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek