Dit is hoe Overwatch’s Zenyatta loopt

Overwatch Zenyatta

Overwatch heeft een heel groot scala aan verschillende speelbare personages. Blizzard heeft hard haar best gedaan om er voor te zorgen dat deze helden daadwerkelijk stuk voor stuk uniek aanvoelen.

Eén van deze unieke helden is Zenyatta. Zenyatta is iets anders dan alle andere personages want hij beweegt door te zweven. Onlangs werd er door een fan gevraagd om Zenyatta een no-flying-zone in te sturen. Met andere woorden: Laat zien hoe deze held uit het Overwatch universum loopt. Onder het motto van u vraagt, wij draaien werd dit verzoekje door Blizzard gehoneerd. Aanschouw bij deze, het meest storende filmpje wat je zult aantreffen dit weekend (mits je je browsertijd op sfw sites spendeert).

Gezien, mooi! Nu is het hopelijk afgelopen met deze vreemde verzoekjes want ik denk niet dat we dit willen zien zodra de payload onderweg is om een volgende overwinning de wacht in te slepen.

Meer Overwatch nieuws? Gisteren verscheen er een teaser die mogelijk een nieuwe Hero gaat introduceren. Het zal niet de eerste keer zijn dat Blizzard teasers van Overwatch plaatst om nieuwe content te teasen. Bekijk hier het bericht van gisteren met daarin de teaser.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek