Het is koningsdag! Wat gaan wij vandaag doen?

Koningsdag 2016

Vandaag staat Nederland in het teken van Oranje! Niet vanwege het EK, want daar doen we dit jaar helemaal niet aan mee, maar vanwege de koning. Dat vieren we vandaag nu eenmaal. Voor sommigen betekent het niets meer dan een dagje vrij, maar voor de ander is het dé gelegenheid om uit het dak te gaan. Een extra dagje carnaval in het voorjaar dus.

Maar goed, het is feest. Dat betekent dat we bij intheGame niet stil gaan staan en het voorbij laten gaan. Als er ergens een feestje is dan zijn wij natuurlijk ook van de partij, zoals je dat wel gewend bent. Normaal vieren wij dit soort dingen met een prijsvraag, maar vandaag helaas niet. Omdat we geen leuke prijsvraag konden bedenken voor Koningsdag. Maar om dat goed te maken hebben we hier een leuke prijsvraag voor jullie. En om alvast een andere te verklappen, hebben wij aanstaande vrijdag ook een leuke prijsvraag voor jullie die helemaal in het teken komt te staan van Superhelden.

Wat doen wij dan wel op Koningsdag te vieren? Nou, we hebben ons logo deels oranje gemaakt. Is dat niet enig? Nee, eigenlijk hebben wij niet zo veel met Koningsdag, maar we wilden het toch eventjes aan de orde van de dag brengen.

Ga je niks doen vandaag? Kijk dan vanavond om 20:00 mee met de DOOM livestream. id Software zal één uur lang de singleplayer voor de fans gaan uitlichten. Lees hier meer daarover.

Verder wensen wij jullie natuurlijk een schitterende dag toe, met veel oranje hier en daar. Hail to the King!

Wat ga jij vandaag doen, op Koningsdag? Laat het ons weten!

Koning Willem zonder baard en zonder kroon

Willempie heeft er ook zin in!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek