Dit is wat de nieuwe Pokemon Go update doet

Pokemon Go

Pokemon Go heeft sinds vandaag een nieuwe update voor de spelers uitgebracht. Deze staat volledig in het kader van een speciaal Valentijns evenement. Update 0.91.2 en 1.61.2 zullen ook een aantal bugs fixen.

Het Valentijns evenement loopt nog tot morgen door. Het versterkt de kans om Pokemon als Luvdisc en Chansey te vinden, die in het kader van deze dag staan. Binnenkort zal er een Pokemon Go Community Day komen, op 24 februari om precies te zijn. Deze zal ervoor zorgen dat iedereen kans heeft een bepaalde zeldzame Pokemon te vangen. In januari kregen spelers de kans om een zeldzame Dratina te vangen, deze beschikte over een move die geen enkele andere Dratini heeft. De patch notes staan nog niet in de Play Store of App Store, deze kan je in jouw Store snel genoeg teruglezen!

Pokemon Go Valentine

Speel jij nog steeds Pokemon? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening over dit evenement en de staat van de game.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek